???? Ortaklar??m??z

??

Markam??z
Hepimizin vazge??ilmez hedefleri vard??r. Baz??lar??m??z her yapt?????? i??te ba??ar??l?? olmak i??in u??ra????r, baz??lar??m??z yaln??zca mutlu olmak ister. Potansiyelinize ula??abilmeniz i??in yorulmadan sizin ad??n??za ??al????t??k ve kapsad?????? teknoloji ve yaz??l??mlarla t??m gereksinimlere yan??t veren, zengin bir bilgisayar yelpazesi yaratt??k. Her ne yapmak isterseniz, size daha iyisini yapman??z i??in yard??m edebiliriz.??
T??rkiye ??tibar Endeksi 2013 ??? Bili??im Sekt??r?? En ??tibarl?? Marka??
Lovemark 2012 ??? En Sevilen Bilgisayar Markas??
Casper, 1991 y??l??nda, ??niversiteden yeni mezun 3 bilgisayar m??hendisi gen?? taraf??ndan kuruldu. Casper bug??n 34.500 metrekare kapal?? alan ??zerine kurulu Avrupa ve Orta Do??u???nun en b??y??k bilgisayar ??retim tesislerinden biri olma ??zelli??ine sahip.Casper, global ??apta rekabet edebilir ??r??n ve hizmetiyle, yerel ??retim avantaj??n?? birle??tirerek, her zaman t??keticiye en iyi ????z??mleri ve ??r??n gam??n?? sunmak i??in ??al??????yor.
Ba??ar??lar??m??z
Casper, Washington???da d??zenlenen ???Microsoft 2010 ???? Ortaklar?? ??d??lleri??? (Worldwide Partner Conference) etkinli??inde 3000 bilgisayar ??reticisi aras??nda ???D??nyan??n En ??yi Bilgisayar ??reticisi??? se??ildi.
??

Y??lda 1 milyon bilgisayar ??retimi kapasitesi
Casper ??retim tesisi, Avrupa ve Orta Do??u???nun en b??y??k ??retim tesislerinden biri olma ??zelli??ini ta????yor. Y??lda 1 milyon bilgisayar ??retimi kapasitesine sahip ??retim tesisi, 2 adet 42 metrelik online, 2 adet offline olmak ??zere 4 adet ??retim band??, T??rkiye???de bir ilk olma ??zelli??ini ta????yan ve kalite kontrol testlerinde kullan??lan 96?????ar metre uzunlu??unda iki ?????s?? testi hatt?????, katlar aras?? bant sistemi, ??r??n kalite testlerinin yap??ld?????? so??uk oda bulundurma gibi ??zellikleriyle bilgisayar kalitesini en ??st noktaya ta????yor.

 

Categories:

No responses yet

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir